Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2013.10.30. 12:54 szombathelyifrakcio

Prostikkal és drogokkal lazultak a szombathelyi fideszesek?

Mindehhez a szervezett szombathelyi alvilág segítette hozzá őket – jelentette ki Czeglédy Csaba.

A szombathelyi közgyűlés MSZP-SZTKE frakciójának vezetője ismét egy nappal a közgyűlés előtt tartott sajtótájékoztatót, éppúgy, mint egy hónappal ezelőtt, amikor kirobbantotta a drogbotrányt.

Rendszeres bulik voltak

 

Azzal kezdte, hogy amit most elmond, azért személyesen vállalja a felelősséget, ugyanis minden bizonyítékokon és tanúmeghallgatásokon alapszik. Mint mondta, őt eddig háromszor hallgatták meg a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai, két alkalommal tárgyi bizonyítékokat is átadott.

Czeglédy kijelentette, hogy Lazáry Viktor és fideszes társai nem egyetlen alkalommal éltek droggal, a drogfogyasztás életmódjuk részévé vált. Nem csak Szombathelyen tartottak ilyen bulikat, a Balatonon és Adrián is béreltek hajót erre a célra. Ezeken a bulikon prostituáltak és kemény drogok társaságában szórakoztak, több alkalommal. Nem csak fideszesek voltak jelen, de ott volt köztük fideszes képviselő és városvezető, intézményvezető, gazdasági vezető és volt magasabb beosztású rendőr is.

Czeglédy Csaba sajtótájékoztatója

Közülük néhányan nem vettek részt a drogozásban és a prostik szolgáltatásait sem vették igénybe, de biztosan tudtak arról, hogy mi zajlik a hajón, hiszen ott voltak. A frakcióvezető nem akart neveket mondani, kérdésünkre annyit tett hozzá, hogy hat-hét főről van szó.

"Mit kért a szervezett alvilág?"

Megerősítette, hogy az egyik balatoni hajó kapitányát is kihallgatták a nyomozók, aki egyébként a fideszesek baráti körébe tartozott. Czeglédy szerint őt is átverték, neki nem volt tudomása a drogokról és a prostikról. Ezekről a bulikról egyébként egyértelmű tárgyi bizonyítékok tanúskodnak – mondta.

Kijelentette, a prostituáltakat és a kemény drogot a szervezett szombathelyi alvilág biztosította nekik, felmerül a kérdés, hogy mit kértek cserébe a fideszes városvezetőktől és képviselőktől. Erről is várják az információkat, a következő hetekben.

A frakcióvezető újabb ultimátumot intézett, most azokhoz, akik részt vettek ezeken a bulikon. Azt kéri tőlük, hogy néhány héten belül jelentkezzenek a hatóságoknál, ellenkező esetben nyilvánosságra hozzák az információkat, akár a sajtón keresztül.

Egy kérdésre kifejtette, hogy nem fideszes adta át nekik a néhány héttel ezelőtt nyilvánosságra hozott videót. Megismételte, hogy mások is voltak ezeken a hajókon és bulikon, akik nem vettek részt a tudatmódosításban, és a prostik szolgáltatásit sem vették igénybe. Mint mondta, ettől még lehet fideszes belháború a történtek mögött, de erről nincs információjuk.

Forrás:  Nyugat.hu

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr955606224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása