Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2014.01.17. 13:46 szombathelyifrakcio

Sajtóközlemény

Szombathely városa és Vas megye lassan hozzászokik ahhoz, ha Fidesz-politikus érkezik hozzánk, vagy elvisznek tőlünk valamit, vagy ígérnek valamit, amit aztán nem tartanak be.

 

Az elmúlt évek gazdaságpolitikája, Orbán és Matolcsy gyorsnaszádja nem előre vitte az országunkat, inkább a szakadék felé irányította. Az ország hosszútávú eladósítása a szemünk előtt zajlik; elég csak a drágán kibocsátott államkötvényekre gondolnunk, vagy az orosz gyarmattá válásunkra azzal, hogy 3000 milliárd forint hitelt vett fel tőlük Orbán Viktor. Orbán, aki 5 éve még azt mondta, hogy „hazaárulás, ha valaki az oroszokkal energetikai megállapodást köt”, ma már ezt nemzeti érdeknek látja.

Az államadósság csak nő, a megélhetés pedig még nehezebbé vált.

Itt helyben is sokszor tapasztaltuk az elmúlt években, hogy számtalan esetben a fideszes vagyonszerzés az itt élők érdekeivel kerül szembe. Elég csak a trafik- és ingatlanmutyikra gondolnunk. Továbbá ott van a vát-porpáci repülőtér megépítésének ügye, amit maga Simicska Lajos, a fideszes oligarcha azért akadályozott meg, nehogy a repülők zaja megzavarja őt és a többi fideszes nagyurat vadászás közben.

Emlékezzünk rá, amikor Orbán és Hende legutóbb együtt jártak Szombathelyen, akkor jelentette be Hende Csaba nagy büszkén, hogy Szombathely helyett Pápán hozzák létre a kereskedelmi repülőteret.

Csak remélni tudjuk, hogy a nagy rezsicsökkentő fórumon nem lesz olyan bejelentés, ami miatt ismét elárulva érezzük magunkat!

Emeljük fel együtt a szavunkat, Orbán és oligarchiái ellen! Várunk mindenkit 2013. január 20-án 17 órára a Savaria Mozi mellé, hogy békésen együtt demonstráljunk a kizsákmányolás és a fideszes ámokfutás ellen!

MSZP Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete
Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete
Az Együtt 2014 – PM és a Szolidaritás Szombathelyi Szervezete

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr605764933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása