Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2014.03.11. 09:19 szombathelyifrakcio

Hende Csaba számoljon el bevételeivel és költségtérítésével!

Az MSZP Szombathelyi Szervezetének közleménye:

Az MSZP Szombathelyi Szervezete felszólítja Hende Csabát, hogy 48 órán belül tárja a nyilvánosság elé, hogy az elmúlt években bérbe adta-e a szombathelyi házát.

Hende Csaba évek óta azt a hamis látszatot igyekszik kelteni, hogy Szombathelyen él, és csak kormányzati tevékenysége szólítja el őt Budapestre. Ezzel szemben a valóság az, hogy Hende Csaba nem Szombathelyen, az Árpád úton él, hanem Budán, a III. került egyik leggazdagabb részén, luxuskörülmények között.

Sok szombathelyi tudomása szerint Hende Csaba az elmúlt években bérbe adta házát. Ugyanakkor Hende Csaba vagyonnyilatkozataiban nincsenek feltüntetve a bérleti díjból származó bevételek. Hende Csaba tehát adjon számot: bérbe adta-e a házát, és ha igen, akkor vagyonnyilatkozata ezt miért nem tartalmazza?

Amennyiben Hende Csaba 48 órán belül nem nyilatkozik, vagy nem javítja ki vagyonnyilatkozatát, az MSZP Szombathelyi Szervezete a Parlament illetékes bizottságához fog fordulni, hogy indítsanak Hende ellen vizsgálatot.

Azon túl, hogy Hende Csaba luxusvillájából minisztériumi, sofőrös, luxus Audijával jár kampányolni Szombathelyre, költségtérítést is felvesz. Teszi azt annak ellenére, hogy bár Szombathelyen lett megválasztva képviselőnek, mégis Budán él életvitelszerűen. Így kétséges, hogy jogszerű lenne, hogy Hende az adófizetők által biztosított költségtérítést felvette az elmúlt években.

Felszólítjuk Hende Csabát, hogy nyilatkozzon: felvette-e a költségtérítést, és ha igen, mivel magyarázza erre való jogosultságát. Hol él életvitelszerűen: Budapesten vagy Szombathelyen?

MSZP Szombathelyi Szervezete

Szólj hozzá!

Címkék: Audi Parlament Hende Csaba Luxusvilla


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr885853723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása