Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2012.10.12. 09:59 szombathelyifrakcio

Nyugdíjasok kaptak színházbérletet a szombathelyi MSZP-től

Nyugdíjasok kaptak színházbérletet a szombathelyi MSZP-től

A nyugdíjasok tisztességgel végigdolgozták életüket, és sokuknak nem jut kultúrára és szórakozásra – hangzott el a kis ünnepségen.

Az MSZP szombathelyi városi irodájában adta át az ötven darab, a Weöres Színház teljes őszi szezonjára szóló bérletet Nemény András országgyűlési képviselő, a párt megyei elnöke és Czeglédy Csaba, a szombathelyi közgyűlés MSZP-frakciójának vezetője.
Folyamatosan adományoznak

Nemény emlékeztetett rá, hogy a párt – lehetőségeihez mérten – folyamatosan támogatja a rászorulókat, rendszeresen adományoznak számukra tűzifát, élelmiszert, karácsonyfát, tanszert, virágokat. Ezek az akciók az alapvető szükségletek kielégítésében segítenek olyanoknak, akik számára a létfenntartás is kétséges.

Most azoknak a nyugdíjasoknak akarnak egy kedves gesztust tenni, akik ha nehezen is, de fenntartják magukat, sőt, támogatják gyerekeiket, unokáikat, de saját magukra, a kultúrára, szórakozásra már nem jut. A képviselő hozzátette, a Weöres Sándor Színház is anyagi gondokkal küzd, a félszáz bérlet bevételével így a színházat is támogatják.
Folytatni szeretnék

Czeglédy Csaba hozzátette, azok, akik tisztességgel végigdolgozták életüket, hozzátették a magukét a közöshöz, megérdemelnek egy kis gesztust.

Nemény András azt is bejelentette, hogy szeretnék folytatni az adományozást, más területeken is. Azt is vállalják, és erre már példák is voltak, hogy segítenek célba juttatni azok adományait, akik segíteni szeretnének a rászorulókon.

Szólj hozzá!

Címkék: csaba segítség mszp szombathely adomány bérletek weöres sándor színház nemeny andras czegledy Czeglédy Csaba


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr854834201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása