Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2010.11.01. 10:40 szombathelyifrakcio

Nyomravezetői díj a hangfelvétel ügyében

Még az önkormányzati választások alatt került elő két szombathelyi hangfelvétel, amelyeken az hallható, hogy építési vállalkozóknak a sikeres pályázáshoz tíz százalékot kell "visszaadniuk" a helyi Fidesz prominenseinek, Marton Zsoltnak és Szakály Gábornak.

Vesztegetés alapos gyanúja miatt a Vas Megyei Főügyészség el is rendelte a nyomozást. Az ügyben két városi képviselő is érintett: a mostani alpolgármester és a városi tanácsnok.

Az ügy kipattanásakor a város közgyűlésében Ágh Péter, országgyűlési képviselő, a szombathelyi Fidesz és a Fidelitas elnöke, azt mondta, hogy a kérdéses hangfelvételeket a szocialisták készítették el, ezért százezer forintos nyomravezető díjat ajánlott föl annak, aki kideríti, kik hallhatóak a hangfelvételen.

A csütörtöki közgyűlésen - Szombathely életében eddig példátlan módon - a Fidesz nem vette napirendre az ügy kivizsgálásáért felelős ad hoc bizottság felállításáról szóló MSZP-s indítványt.

Mivel Ágh Péter százezer forintos felajánlása eredménytelen volt, most Czeglédy Csaba, az MSZP-SZTKE frakcióvezetője a frakció nevében ajánlott föl egymillió forintot annak, aki meg tudja mondani, kié az az eddig ismeretlen női hang, ami az első hangfelvételen hallható.

Így a nyomravezetői díj mostanra összesen - Ágh Péter és Czeglédy Csaba felajánlásával - 1 100 000 forint.

Czeglédy Csaba kihangsúlyozta, az ügyet kinyomozó rendőrre is vonatkozik ajánlata.

MSZP Szombathelyi Szervezete

Szólj hozzá!

Címkék: mszp hangfelvétel ágh czeglédy


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr192413121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása