Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2011.10.06. 21:08 szombathelyifrakcio

Egyéni szponzora lett Kálmán Lászlónak...dr. Czeglédy Csaba személyében


A nyáron még az is benne volt a pakliban, hogy a csapatkapitány elhagyja a FALCO-t. Ekkor kereste meg őt Czeglédy Csaba és cége, a Human Operator Zrt., amely a bajnokság végéig támogatja a kosarast.174786.jpg

Ma délután sajtótájékoztatót tartottak az Aréna Savariában. Az összejövetelen Kálmán László, a FALCO-SZOVA KC Szombathely csapatkapitánya és dr. Czeglédy Csaba, a Human Operator Zrt. vezetője fogadta az újságírókat. Gráczer György, a sárga-feketék ügyvezetője ezúttal nem tudott megjelenni, mivel éppen szponzorációs ügyben tárgyalt Ausztriában.

– Nemrég már tartottunk egy sajtótájékoztatót, ahol egy a szombathelyiek által szintén ismert és kedvelt sportoló, Fazekas Róbert támogatásáról számolhattunk be – kezdte bevezetésként Czeglédy. – A Human Operator Zrt. egy komoly árbevételű szombathelyi cégként rendkívül fontosnak tartja a szombathelyi sport és kultúra támogatását. Már az elmúlt évek során is próbáltuk a Haladást, a FALCO-t és egyéni versenyzőket segíteni. Cégünknek egyrészről ez egy komoly megbecsülés, hogy Lacival az egy évre szóló egyéni szponzorációs szerződés kapcsán meg tudtunk állapodni - a rájátszás utolsó meccséig kalkuláltunk a támogatással -, másrészt pedig bízunk benne, hogy ezzel segítünk a FALCO-nak, hiszen az önkormányzat megfeszülve támogatja a klubot.

A politikus azzal folytatta, szeretnének példát mutatni ezzel a szombathelyi cégeknek.
174789.jpg
– Fontosnak tartjuk, hogy a szombathelyi cégek, akik a nem túl jó gazdasági körülmények között is megtehetik, áldozzanak a helyiek által fontos ügyekre. Illetve én tudom, hogy évekkel ezelőtt ez egy elképzelés volt a FALCO esetében, hogy különböző cégek, vállalkozók egy-egy játékos mögé állnának. Gyakorlatilag ezt a korábbi koncepciót poroltuk le és döntöttünk úgy, hogy a FALCO-nak egy játékosát támogatjuk. Úgy gondolom, az lenne a meglepetés, ha ezt nem a csapatkapitány kapná – mondta Czeglédy.

Majd újságírói kérdésre nem cáfolta, hogy a távlati céljaik között szerepel a tulajdonrész vásárlás is a FALCO-ban.

– Valóban felmerült részünkről, hogy visszatérve a korábbi hagyományokhoz, kistulajdonosként megjelenjünk a FALCO-ban. Azt azonban egyelőre még nem tudom, hogy mikor lehet ezt megvalósítani. Én személy szerint nagyon örülnék, ha többen összefognánk, és ugyanúgy, mint a Haladásnál, az üzletrész arányában finanszíroznák a klub működését.

Természetesen az érintett, Kálmán László is megszólalt. Elmondta, már régről ismeri Czeglédyt, akinek nagy szerepe volt abban, hogy 20. szezonját is a sárga-feketéknél kezdje meg.

– Csabát én már a bajnoki cím óta ismerem. Már akkor is a csapat mellett volt. Nem egyszer fordult elő, hogy saját zsebéből dobott fel pénzt mondjuk a Körmend elleni rangadókra. Rá mindig lehetett számítani. Köszönöm neki, hogy így kiáll a csapat mellett és mellettem is. Ez nekem nagyon jól esik. Ennek a csapatnak komoly jövője van, bízom benne, hogy a város többi cége is észhez tér, és követik Csabát. Hiszen ha összefogunk, egy-két éven belül ismét szép sikereket érhetünk el. A FALCO költségvetése az elmúlt évekhez képest idén messze a legkisebb, mindenkinek levették a fizetését. Azt azért szeretném még elmondani, hogy Csaba ráhatására maradtam itt a FALCO-ban – fejezte be Kálmán.

forrás és kép: nyugat.hu174798.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: csaba szombathely kosárlabda dr kálmán kálmán lászló falco kalman czeglédy falco kc czegledy


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr133283798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása