Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2012.08.29. 13:42 szombathelyifrakcio

A Fidesz becsapta és elárulta a Vas megyeieket

Orbán Viktor napokban tett nyilatkozatából kiderült: éveken keresztül hazudtak a Nyugat-Magyarországon élőknek, hiszen soha nem állt szándékukban engedélyezni a térség gazdaságfejlesztése szempontjából kiemelt jelentőségű Vát-porpáci repülőtér megépítését.

A térség fideszes országgyűlési képviselői még az elmúlt hetekben is áltatták az itt élőket, hogy megvalósul a beruházás.

reptér.jpg

Fenntartjuk azon véleményünket, hogy a kudarc kettős oka az, hogy egyrészről a Fidesz-közeli gazdasági érdekcsoportok, Orbán kenyéradói nem találták meg a számításukat, mivel a beruházást finanszírozó kínai állam kínai céget akart megbízni a kivitelezéssel, másrészről a Vas megyei fideszes politikusokat - élükön Hende Csabát, Puskás Tivadart és Kovács Ferencet - Orbán még arra sem méltatja, hogy bevonja őket döntéseibe.

Vas megyét és szokásainkat nem ismerő Orbán vétett régi szabályunk ellen: aki segíteni nem tud, legalább ne ártson. A Bajnai-kormány rendeletének hatályon kívül helyezésével Orbán és csatlósai kárt okoztak nekünk, Vas megyeieknek.

A Magyar Szocialista Párt tisztában van vele, hogy sok ezer ember számára lehetne munkahelyet teremteni, és több száz magyar kis- és középvállalkozás jutna megrendeléshez, ha megvalósulna a repülőtér és a hozzá kapcsolódó logisztikai központ, ezért kormányra kerülésünk esetén minden akadályt el fogunk hárítani, hogy a Bajnai-kormány idején nemzetgazdaságilag kiemeltnek minősített beruházás megvalósuljon.

 

Szombathely, 2012. augusztus 29.

dr. Nemény András                    dr. Ipkovich György            dr. Czeglédy Csaba

Szólj hozzá!

Címkék: csaba sajtóközlemény mszp szombathely parlament reptér dr tivadar orban viktor váti puskás tivadar czeglédy ipkovich gyorgy nemeny andras czegledy porpác


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr64739515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása