Frakció blog

A szombathelyi Éljen Szombathely! Egyesület- MSZP- DK- Együtt frakció hivatalos blogja.

dr. Czeglédy Csaba blogja

http://czegledy.blogin.hu/

Facebook like!

2010.11.02. 08:00 szombathelyifrakcio

Levél dr. Puskás Tivadarnak Popgyákunik kinevezésével kapcsolatban

Tisztelt Polgármester Úr!
 
Sajnálattal tapasztaltuk a múlt csütörtöki képviselő-testületi ülés zárt részén, hogy előzetes egyeztetés nélkül tett alpolgármestere az egyik legjelentősebb önkormányzati tisztségre személyi javaslatot. Tisztában vagyunk azzal, hogy frakciónk szavazata nélkül is meg tud a városvezetés bármilyen döntést hozni, azonban az egyeztetés elmaradása miatt nem tudtuk Önnek kifejteni álláspontunkat a magas pozícióba emelt Popgyákunik Péterrel kapcsolatban.
 
Frakciónk emberileg és szakmailag is alkalmatlannak tartja Popgyákunik Pétert a Szova Zrt. igazgatóségi elnöki tisztségére. Popgyákunik Péter semmilyen vállaltvezetési, cégirányítási tapasztalattal nem rendelkezik, soha nem állított össze üzleti tervet, soha nem hozott meg városfejlesztési projektekkel összefüggő gazdasági döntéseket, életében egy 5 fős ügyvédi irodánál nagyobb szervezet vezetésében nem vett részt. Korábban sem volt tagja a Szova Zrt. igazgatóságnak, jogi feladatokat látott el, amelyek közül a legjelentősebbnek számító úgynevezett Unihall-pert is elbukta.
 
Őszinte álláspontunk, hogy a szombathelyiek joggal várnák el, hogy az Ön személyéhez lojális, az Ön által is tisztességesnek, becsületesnek tartott személyek kerüljenek vezető pozíciókba.
 
Frakciónk nevében határozottan kérem Önt, hogy a törvény által biztosított jogával élve minősítse Popgyákunik kinevezését Szombathely Megyei Jogú Város érdekével ellentétesnek, és erre való hivatkozással függessze fel a képviselő-testület határozatát.
 
Bízunk benne, hogy új személyi javaslattal ismételten napirendre tűzi ezt a kérdést.
 
Tisztelettel
 
dr. Czeglédy Csaba
frakcióvezető

Szólj hozzá!

Címkék: mszp szombathely puskás polgármester popgyákunik czeglédy


A bejegyzés trackback címe:

https://szombathelyifrakcio.blog.hu/api/trackback/id/tr792413143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása